O maşină fără lunetă şi fără oglindă retrovizoare va fi testată pe şoselele britanice

  • O maşină fără lunetă şi fără oglindă retrovizoare va fi testată, în premieră, pe şoselele britanice.
  • Este vorba despre Polestar 4, o maşină fabricată de o companie deţinută de Volvo.
  • Geamul din spate a fost eliminat pentru a face mai mult spaţiu în interior, potrivit Sky News.
886 afișări
Imaginea articolului O maşină fără lunetă şi fără oglindă retrovizoare va fi testată pe şoselele britanice

Sursa foto: Polestar

Maşina de fabricaţie suedeză este echipată cu un ecran de înaltă definiţie care afişează în timp real imagini oferite de o cameră montată pe acoperiş.

Specialiştii vorbesc despre un proces evolutiv şi susţin că ecranul oferă o vedere mai bună asupra drumului din spate decât oglinda clasică. Luneta a fost eliminată pentru a oferi mai mult spaţiu pasagerilor din spate.

Autoturismul a fost testat deja în decembrie pe şoselele din China.

În Marea Britanie, preţul de pornire al maşinii va fi de 59.990 de lire sterline, iar vânzările ar trebui să înceapă în luna august.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici