O nouă ediţie din "Vocea României", vineri, de la ora 20.30, la Pro TV

Cea de-a patra ediţie a show-ului "Vocea României" pregăteşte noi surprize la Pro TV, vineri, de la ora 20.30, când telespectatorii o vor putea vedea pe Monica Odagiu, actriţa din "Pariu cu viaţa", informează televiziunea.

627 afișări
Imaginea articolului O nouă ediţie din "Vocea României", vineri, de la ora 20.30, la Pro TV

O nouă ediţie din "Vocea României", vineri, de la ora 20.30, la Pro TV

Monica Odagiu, actriţa din "Pariu cu viaţa", vine vineri pe scena de la "Vocea României" în speranţa că va întoarce cât mai multe scaune. În cazul ei, participarea la acest concurs se poate spune că este aproape o tradiţie de familie.

Anul trecut, sora ei, Ana Odagiu, s-a numărat printre concurenţi, ea făcând parte din echipa Loredanei. "M-am bucurat enorm s-o văd pe Monica pe scena show-lui «Vocea României», spune Ana Odagiu, sora Monicăi.

"Mi-am dorit din tot sufletul să ajungă aici şi să cânte pentru a înţelege cât este de valoroasă. Am avut mult mai mari emoţii acum pentru ea decât anul trecut pentru mine. Ca fost participant, singurul sfat pe care i l-am dat a fost să fie relaxată şi să se bucure de fiecare moment în care cântă, să înţeleagă că acest concurs nu trebuie luat ca un concurs, ci că un loc cu oameni minunaţi, în care cunoşti lucruri şi ai ocazia să cânţi în faţa multora", a declarat emoţionată Ana Odagiu, despre participarea surorii sale, Monica, la "Vocea României".

Dacă va reuşi Monica să convingă cel puţin unul dintre cei patru antrenori, telespectatorii vor afla vineri, 19 octombrie, la Pro TV.

Ediţia cu numărul patru aduce noi voci senzaţionale pe scena de la "Vocea României", voci care ridică antrenorii în picioare şi isca o adevărată competiţie între ei, în încercarea de a-şi atrage elevii în echipa lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici