O piesă a lui Costi Ioniţă va apărea pe compilaţia "Cafe del Mar"

O piesă a lui Costi Ioniţă, intitulată "Ca la Amsterdam", va fi inclusă pe un album din celebra serie "Cafe del Mar", informează casa de discuri MediaPro Music.

15 afișări
Imaginea articolului O piesă a lui Costi Ioniţă va apărea pe compilaţia "Cafe del Mar"

O piesă a lui Costi Ioniţă va apărea pe compilaţia "Cafe del Mar"

Melodia "Ca la Amsterdam" a fost preluată de către posturile de radio din Turcia şi Arabia Saudită, devenind un hit într-un timp foarte scurt. Astfel, Ioniţă a primit propunerea de a apărea pe compilaţia internaţională "Cafe del Mar".

"Pentru mine este o mare bucurie să fac parte de pe acest album şi sper că este doar începutul unei colaborări de lungă durată. Îmi doresc ca şi alte piese de pe materialul «Costi & prietenii» să pătrundă pe piaţa muzicală din Turcia şi să aibă acelaşi succes", a declarat cântăreţul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici