O tânără cu păr ca de plastilină face artă din podoaba capilară VIDEO

Inimioară, casă, stea de mare, fluturaş - sunt doar câteva forme pe care o tânără şi le face în/din păr.

1419 afișări
Imaginea articolului O tânără cu păr ca de plastilină face artă din podoaba capilară VIDEO

Captură Instagram/Ava

Are păr natural şi a pornit un trend neobişnuit pe reţelele online. Ava (19 ani) nu foloseşte spray, elastice sau agrafe, iar părul său pare de vată de zahăr, fiind uşor de modelat.

Deşi părul creţ (tip 3, 4 a/4b) tinde să dea bătai de cap posesoarelor, tânăra americană şi-a acceptat părul aşa cum e şi vrea să le ajute şi pe celelalte femei să-şi iubească podoaba capilară.

Urmăritorii săi de pe reţelele de social media îi cer să facă diverse tutoriale, iar fata le realizează cu drag, pentru că vrea ca „toate femeile cu părul creţ să-şi iubească şi să-şi îngrijească părul natural”.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici