O ursoaică şi doi pui, filmaţi din apropiere într-o pădure din Munţii Bucegi

  • O ursoaică şi doi pui care se joacă au fost filmaţi într-o pădure din Munţii Bucegi.
  • Filmarea a fost făcută din apropiere de angajaţii Romsilva, compania care administrează rezervaţia naturală.
2325 afișări
Imaginea articolului O ursoaică şi doi pui, filmaţi din apropiere într-o pădure din Munţii Bucegi

Sursa foto: Facebook / Romsilva

În imaginile postate pe Facebook apar ursoaica şi doi pui care se joacă în zăpadă.

„Imagini superbe cu o ursoaică cu doi pui într-o pădure din Parcul Natural Bucegi într-o filmare realizată de colegii noştri Vali Bălan şi Răzvan Pinţă. Ursoaicele sunt afectuoase, devotate şi protectoare cu puii lor, încercând prin toate mijloacele să-şi protejeze puii”, scrie pe pagina de Facebook a Romsilva.

România are una dintre cele mai dezvoltate populaţii de urs din Uniunea Europeană. Urşii au habitatul în pădurile întinse de munte şi cele dese din zonele deluroase.

Parcul Natural Bucegi este situat în centrul ţării şi are o suprafaţă de peste 32.000 de hectare, din care aproape 21.500 de hectare sunt păduri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici