Oana Zăvoranu a făcut-o nesimţită pe Monica Columbeanu

Monica Columbeanu a fost invitată, joi, la filmările pentru emisiunea Oanei Zăvoranu "Pact cu diavoliţa", de la Kanal D, însă vedeta a ieşit mai repede decât se aştepta din platoul de filmare, dupa ce a enervat-o cumplit pe moderatoare.

245 afișări
Imaginea articolului Oana Zăvoranu a făcut-o nesimţită pe Monica Columbeanu

Oana Zăvoranu a făcut-o nesimţită pe Monica Columbeanu

Soţia lui Irinel nu a fost de acord cu o parte din regia producţiei şi a rugat echipa să nu difuzeze unele scene. A fost refuzata însă, drept care a lăsat de înteles că are puterea de a scoate emisiunea din grilă. Oana a luat foc şi i-a spus Monicăi sa iasă afară, alintând-o şi cu apelativul de “nesimţito”.

Citeşte mai multe despre scandalul dintre cele două vedete pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici