Obama l-a felicitat pe Sarkozy pentru naşterea fiicei sale, Giulia

Preşedintele american Barack Obama i-a felicitat pe Nicolas Sarkozy şi Carla Bruni-Sarkozy, cu puţin timp înainte de deschiderea summitului G20, la Cannes, pentru naşterea fiicei lor, Giulia, pe 18 octombrie.

157 afișări
Imaginea articolului Obama l-a felicitat pe Sarkozy pentru naşterea fiicei sale, Giulia

Obama l-a felicitat pe Sarkozy pentru naşterea fiicei sale, Giulia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este prima noastră întâlnire de la venirea pe lume a micuţei Sarkozy şi vreau să îi felicit pe Nicolas şi Carla" cu această ocazie, a declarat Obama, într-o declaraţie de presă, la finalul unei întâlniri cu preşedintele francez.

"Sunt sigur că Giulia a moştenit fizicul mamei, mai degrabă decât al tatălui, ceea ce este un lucru bun", a adăugat preşedintele american, vrând să facă o glumă.

"Acum împărtăşim una dintre cele mai mari provocări" care există, şi anume "să fim taţi pentru fiicele noastre", a continuat Obama, tatăl a două fete.

Giulia este prima fiică a lui Nicolas Sarkozy, care mai are trei băieţi. Ea este, de asemenea, prima fiică a Carlei Bruni-Sarkozy, care are, la rândul ei, un fiu.

"Vedeţi care este marea influenţă a lui Barack Obama. Acum patru ani, mi-a spus că a fi tată de fete este fantastic, el având două. L-am ascultat şi i-am urmat exemplul", a răspuns Sarkozy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici