Oprah şi fratele lui Michael Jackson au o idilă? Vezi cum s-au sărutat

Vedeta TV Oprah Winfrey s-a trezit în studio cu cel care i-a facut adolescenţa mai frumoasă. Surpriza a fost atât de mare, încât cei doi s-au pomenit că se sărută! Domnul i-a adus prezentatoarei şi un buchet imens de flori.

33 afișări
Imaginea articolului Oprah şi fratele lui Michael Jackson au o idilă? Vezi cum s-au sărutat

Oprah şi fratele lui Michael Jackson au o idilă? Vezi cum s-au sărutat

La 59 de ani, Jackie Jackson este cel mai mare dintre membrii trupei Jackson Five. Oprah are acum 56 de ani, dar pe vremuri avea pereţii plini cu pozele lui Jackie, ba chiar i-a şi scris mai multe scrisori.

Află mai multe despre Oprah si Jackie Jackson pe Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici