Optsprezece ani de la mineriadă, marcaţi printr-o bătaie cu perne

Câteva zeci de persoane au participat, sâmbătă, la o bătaie cu perne organizată cu ocazia împlinirii a 18 ani de la mineriada din iunie 1990, când minerii au venit în Bucureşti pentru a-i îndepărta din Piaţa Universităţii pe "golani".

38 afișări
Imaginea articolului Optsprezece ani de la mineriadă, marcaţi printr-o bătaie cu perne

Optsprezece ani de la mineriadă, marcaţi printr-o bătaie cu perne (Imagine: Mediafax Foto)

"Pune mâna pe o pernă şi vino sâmbătă, 14 iunie, la ora 15.00 lângă fântâna de la Arhitectura (Universitate) să ne batem de ne sar fulgii timp de cinci minute. Sărbătorim relaxat mineriada pe 2008 printr-un flash-mob fără vrajbă şi vânătăi", spunea anunţul organizatorilor bătăii cu perne de sâmbătă.

Astfel, câteva persoane au răspuns invitaţiei, ele fiind mai puţine decât curioşii adunaţi în Piaţa Universităţii, după ce au văzut zburând penele.

Şi jandarmii au fost curioşi de eveniment, chiar întrebând cine a permis manifestaţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici