Organizatorii concertului din Bulgaria: Show-ul Depeche Mode de la Bucureşti a fost anulat

Promotorii bulgari Sofia Music Enterprises, care organizează concertul trupei Depeche Mode din Bulgaria, programat luni, au declarat pentru MEDIAFAX că show-ul de la Bucureşti al formaţiei, programat sâmbătă, a fost anulat, la fel ca şi cele de la Atena şi Istanbul.

106 afișări
Imaginea articolului Organizatorii concertului din Bulgaria: Show-ul Depeche Mode de la Bucureşti a fost anulat

Organizatorii concertului din Bulgaria: Show-ul Depeche Mode de la Bucureşti a fost anulat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Până în prezent, reprezentanţii Emagic, organizatorii concertului Depeche Mode de la Bucureşti, nu au confirmat anularea evenimentului. "Conform www.depechemode.com şi www.purpleconcerts.eu, show-urile Depeche Mode programate la Atena şi Istanbul nu vor mai avea loc la data stabilită. În ceea ce priveşte, însă, concertul de pe 16 mai din Capitală, acesta nu este anulat, aşteptăm veşti privind starea de sănătate a lui Dave Gahan, precum şi poziţia oficială a reprezentanţilor trupei privind concertul de la Bucureşti şi celelalte show-uri din turneu. În curând vom reveni cu informaţii pe acest subiect", au declarat oficialii Emagic.

Organizatorii români au oprit construcţia scenei care se ridica în parcul Izvor, până la noi informaţii.

Dave Gahan, solistul trupei britanice Depeche Mode, a fost spitalizat de urgenţă la Atena, marţi, pentru că se simţea rău, formaţia fiind nevoită să anuleze concertul pe care urma să îl susţină în capitala Greciei.

Revista de specialitate Rolling Stone informează că Dave Gahan este suspectat de gastroenterită, o boală care constă în inflamaţia simultană a mucoasei stomacului şi a intestinelor şi care se manifestă prin diaree, dureri abdominale, greţuri, vărsături etc. Potrivit publicaţiei, celebrul solist britanic ar putea să urce din nou pe scenă începând de joi, dacă starea lui de sănătate o va permite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici