Orhidee rară păzită de poliţiştii britanici

O amplă operaţiune de protecţie a fost organizată în Marea Britanie, cu politişti patrulând zi şi noapte în jurul "obiectivului", pentru a-l feri de orice vătămare. Pare destul de ciudat, având în vedere că obiectivul e… o floare.

344 afișări
Imaginea articolului Orhidee rară păzită de poliţiştii britanici

Orhidee rară păzită de poliţiştii britanici (Imagine: Wikipedia)

Dar nu mai pare chiar atât de ciudat odată precizat faptul că e vorba despre un exemplar de orhidee sălbatică, din specia numită papucul doamnei (Cypripedium calceolus), una dintre cele mai rare plante din Marea Britanie, informează site-ul Descoperă. Frumoasa orhidee a fost culeasa în numar atât de mare, încat se gaseşte în pericol de dispariţie.

Citeşte mai multe despre frumoasa orhidee păzită de poliţişti pe www.descopera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici