OSCAR 2013: Ce ţinute au purtat vedetele. Care este cea mai reuşită? - GALERIE FOTO

Cea de-a 85-a gală de decernare a premiilor OSCAR 2013, care are loc duminică la Dolby Theater, în Hollywood, a fost un nou prilej pentru ca vedetele să-şi etaleze ţinutele elegante.

9757 afișări
Imaginea articolului OSCAR 2013: Ce ţinute au purtat vedetele. Care este cea mai reuşită? - GALERIE FOTO

OSCAR 2012: Ce ţinute au purtat vedetele. Care este cea mai reuşită? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Printre vedetele care au apărut pe covorul roşu în faţa Dolby Theater, în Hollywood, la ceremonia premiilor OSCAR 2013, se numără Ben Affleck şi soţia sa, Jennifer Garner, Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones, Jennifer Aniston şi Justin Theroux, George Clooney, Anne Hathaway, Bradley Cooper, Adele, Reese Witherspoon, Helen Hunt, Octavia Spencer, Jane Fonda.

GALERIE FOTO

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici