Oscar.com va include mai multe conţinuturi video

Pagina electronică a premiilor Oscar va include mai multe conţinuturi video în 2009, inclusiv un flux video în direct în secţiunea dedicată presei, unde câştigătorii trofeelor vor răspunde întrebărilor reporterilor imediat după primirea râvnitei statuete, informează Media Week.

44 afișări
Imaginea articolului Oscar.com va include mai multe conţinuturi video

Oscar.com va include mai multe conţinuturi video

Responsabilii paginii electronice www.oscar.com au anunţat că intenţionează să majoreze numărul conţinuturilor video dinaintea şi din timpul galei de anul acesta, evenimentul urmând să se desfăşoare pe 22 februarie.

Site-ul, realizat în colaborare de Academy of Motion Picture Arts & Sciences şi Disney-ABC TV Group, intenţionează să transmită continuu, online, imagini din spatele scenei în timpul ceremoniei, precum şi un feed în direct din zona presei, unde câştigătorii de premii vor răspunde întrebărilor reporterilor imediat după ce vor rosti discursurile de acceptare ale celor mai râvnite trofee din lumea filmului.

În plus, pentru al doilea an la rând, site-ul va produce o serie zilnică, intitulată "The Road to the Oscars", care va începe cu o săptămână înainte de data programată a ceremoniei.

Ca şi anul trecut, Oscar.com va prezenta şi "Thank You Cam", un flux video care prezintă discursuri extinse de mulţumire pentru prieteni şi familie din partea câştigătorilor care nu au reuşit să includă pe toată lumea în cuvintele rostite la acceptarea trofeului.

În afara conţinuturilor video, site-ul a adăugat o varietate de jocuri noi, precum şi aplicaţii caracteristice reţelelor de socializare, orientate către fanii Oscarurilor.

În mod oficial, pagina a început să acopere ceremonia Oscarurilor de anul acesta din 22 ianuarie, odată cu anunţarea nominalizaţilor celei de-a 81-a ediţii a Premiilor Academiei.

Citeşte şi:

Lista completă a nominalizărilor la premiile Oscar 2009

Nominalizarea la Oscar - o "recompensă incredibilă" pentru Pitt şi un "privilegiu" pentru Jolie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici