Ozzy Osbourne şi-a amânat un concert din Germania, din cauza unei întinderi musculare

Rockerul britanic Ozzy Osbourne a fost nevoit să îşi amâne concertul programat joi seară în oraşul german Oberhausen, după ce a suferit o întindere musculară în zona spatelui, informează site-ul blabbermouth.net.

30 afișări
Imaginea articolului Ozzy Osbourne şi-a amânat un concert din Germania, din cauza unei întinderi musculare

Ozzy Osbourne şi-a amânat un concert din Germania, din cauza unei întinderi musculare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Concertul de joi seară urma să aibă loc la König-Pilsener-Arena din oraşul Oberhausen, iar medicii i-au recomandat muzicianului britanic o perioadă de odihnă de 3-4 zile şi un tratament cu ultrasunete.

Ozzy Osbourne a declarat că regretă neplăcerile pe care acest incident le provoacă fanilor săi, mulţumindu-le acestora pentru sprijinul acordat.

"Către toţi fanii mei germani - îmi pare foarte rău că a trebuit să amân concertul din această săptămână din Oberhausen. Însă vă promit că mă voi revanşa faţă de voi şi că voi reveni cu un spectacol grandios", a declarat muzicianul britanic.

Informaţiile despre reprogramarea concertului din Oberhausen vor fi anunţate în curând, au declarat organizatorii germani.

Ozzy Osbourne participă în această toamnă la o serie de festivaluri şi susţine numeroase concerte în cadrul turneului mondial de promovare a celui mai recent material discografic al său, intitulat "Scream", care a fost lansat pe 15 iunie. Produs de Ozzy Osbourne şi de Kevin Churko, acesta este primul material discografic pe care apare Gus G., noul chitarist al trupei lui Osbourne.

În cadrul acestui turneu mondial, Ozzy Osbourne va susţine un concert şi la Bucureşti, pe 2 octombrie, la Zone Arena.

Contactaţi de MEDIAFAX, organizatorii concertului pe care Ozzy Osbourne îl va susţine la Bucureşti au declarat că nu au fost anunţaţi în legătură cu problemele de sănătate ale artistului şi că data evenimentului din Capitală a rămas neschimbată.

Ozzy Osbourne este fostul solist al trupei Black Sabbath, înfiinţată în Birmingham, Marea Britanie, în 1968. De-a lungul anilor, Black Sabbath a vândut peste 100 de milioane de albume la nivel mondial. Membrii fondatori ai trupei sunt Ozzy Osbourne (solist vocal), Tony Iommi (chitară), Geezer Butler (bas) şi Bill Ward (tobe şi percuţie).

Albumul solo "No More Tears", lansat de Ozzy Osbourne în 1991, a primit patru discuri de platină în Statele Unite ale Americii şi a avut parte de o primire călduroasă din partea publicului şi a criticilor de specialitate. Următoarele albume - "Ozzmosis" (1995), "Down to Earth" (2001), "Under Cover" (2005), "Black Rain" (2007), deşi nu au mai avut acelaşi succes de public, au fost bine primite de critica de specialitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici