Ozzy Osbourne şi-a anulat turneul nord-american de anul acesta. Ce le-a transmis fanilor

  • Ozzy Osbourne şi-a anulat turneul nord-american de anul acesta
  • Artistul a luat decizia pentru „a se putea recupera de pe urma numeroaselor probleme medicale cu care s-a confruntat în ultimul an"
  • În urmă cu o lună, Osbourne a făcut public faptul că suferă de maladia Parkinson
384 afișări
Imaginea articolului Ozzy Osbourne şi-a anulat turneul nord-american de anul acesta. Ce le-a transmis fanilor

Sursa FOTO: Profimedia

Decizia de a anula concertele din America de Nord incluse în „No More Tours 2” a fost luată pentru a le permite fanilor care îşi luaseră deja bilete să îşi facă alte planuri.

După evenimente de promovare a noului său album, „Ordinary Man", programat pentru lansare pe 21 februarie, artistul va urma câteva tratamente medicale suplimentare într-o clinică din Elveţia, începând cu luna aprilie.

„Mulţumesc tuturor pentru răbdare, pentru că am avut un an de r...t", a spus muzicianul într-un comunicat, potrivit Variety.

Osbourne, în vârstă de 71 de ani, care, în aprilie 2019 şi-a anulat toate concertele pe anul trecut, a fost bolnav de pneumonie şi a suferit şi o căzătură gravă în locuinţa sa.

De asemenea, în luna ianuarie, acesta a făcut public faptul că suferă de maladia Parkinson.

După ce a plecat din trupa Black Sabbath - pe care a înfiinţat-o, în 1968, alături de chitaristul Tony Iommi, basistul Geezer Butler şi toboşarul Bill Ward -, Ozzy Osbourne şi-a construit o carieră de succes în calitate de artist solo. Albumul "No More Tears", lansat de Ozzy Osbourne în 1991, a primit patru discuri de platină în SUA şi a avut parte de o primire călduroasă din partea publicului şi a criticilor. În total, Osbourne a lansat 11 albume de studio solo. De-a lungul carierei, a primit, printre altele, o stea pe Hollywood Walk of Fame, un Global Icon Award la gala MTV Europe Music şi un Ivor Novello Award pentru munca sa de compozitor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici