(P) Alegerea saltelei potrivite

Un somn odihnitor în fiecare noapte este unul dintre cele mai importante lucruri. Pentru a-l obţine aveţi nevoie în primul rând de salteaua potrivită.

2797 afișări
Imaginea articolului (P) Alegerea saltelei potrivite

(P) Alegerea saltelei potrivite

Alegerea saltelei potrivite pentru dumneavoastră nu este un lucru uşor, de aceea ar trebui să fiţi bine pregătiţi când vă hotărâţi. Aveţi nevoie de o saltea confortabilă, de bună calitate şi cu o perioadă lunga de garanţie. De cele mai multe ori costul este important, de aceea, înainte de a vă cheltui economiile, trebuie să vă asiguraţi că aţi găsit salteaua de care aveţi nevoie la preţul potrivit pentru dumneavoastră.

Există diferite tipuri de saltele – cu arcuri, din spumă, gonflabile sau cu apă. Fiecare prezintă avantaje şi dezavantaje. Saltelele din spumă, de exemplu, se adaptează la forma corpului. Ele sunt potrivite pentru persoanele care urmăresc reducerea presiunilor asupra articulaţiilor sau care dorm împreună cu parteneri care îşi schimbă des poziţia în timpul somnului. Saltelele gonflabile conţin camera cu aer ce permite reglarea nivelului de confort dorit. Ele sunt potrivite pentru cuplurile ce preferă diferite tipuri de saltele.

Este foarte important să încercaţi nu numai dumneavoastră fiecare saltea ce vă atrage atentia, ci împreună cu ceilalţi membri ai familiei care o vor folosi. Trebuie să vă asezaţi în mijlocul saltelei şi să vă rostogoliţi spre marginile acesteia. Schimbaţi-vă poziţia de mai multe ori pentru vă asigura că vă simţiţi confortabil atât pe spate, cât şi pe o parte sau pe burtă. Este bine să încercaţi poziţiile în care dormiţi cel mai des.

Staţi 10-15 minute şi acordaţi atenţie felului în care va simţiţi spatele. Dacă vă simţiţi muşchii spatelui încordaţi, atunci salteaua este fie prea moale, fie prea tare. În cazul în care aceştia sunt relaxaţi, salteaua este potrivită pentru dumneavoastră.

Dimensiunea saltelei este de asemenea foarte importantă. În cazul în care nu dormiţi singuri, trebuie să respectaţi şi preferinţele partenerului. Pentru un maxim de confort, salteaua trebuie să fie cu cel puţin 15 centimetri mai lungă decât persoana cea mai înaltă care va dormi pe ea. De asemenea, în cazul în care împărţiţi patul cu copii sau animale de companie, trebuie să rezervaţi spaţiu şi pentru aceştia.

Pentru a fi siguri că veţi face cea mai bună alegere, bazaţi-vă cu încredere pe calitatea italiană a saltelelor Magniflex. Alegeţi un model din colecţia Classico sau Premio şi obtineţi un discount de până la 15%.

Obtineţi codul pentru discount

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici