(P) Blugi de damă cu talie înaltă-Pentru o întâlnire sau pentru birou?

Blue-jeans, acest material atât de îndrăgit, a avut o traiectorie foarte interesantă pe palierul vestimentar, ajungând ca de la o salopetă muncitorească, ceea ce era iniţial, să devină preferata unora dintre creatorii de modă renumiţi, aceştia ieşind la rampă cu modele de blugi pentru damă, extrem de interesante, versatile şi originale.

243 afișări
Imaginea articolului (P) Blugi de damă cu talie înaltă-Pentru o întâlnire sau pentru birou?

În garderoba oricărei femei există un număr impresionant de modele de blugi, astfel că îşi poate realiza unele dintre cele mai interesante ţinute.

Blugii cu talie înaltă

Textura denimului, aşa cum mai este denumit blue-jeans-ul, a permis realizarea unor croieli şi modele extrem de variate, fiind uşor de lucrat şi extrem de plăcut la purtat. Astfel, modelele de blugi care ne surprind pe  piaţa de specialitate sunt extrem de variate, de la cele  clasice, până  la cele skinny, largi, franjurate, brodate sau evazate.  Blugii cu talie înaltă au trecut de-a lungul timpului printr-o serie de transformări, dictate de diferite trend-uri şi tendinţe. Astfel, când vorbim despre blugi cu talie inalta dama, facem referire la o multitudine de modele şi croieli moderne, potrivite oricărui tip de siluetă şi statură. Blugii largi cu talie înaltă amintesc de perioada hippie şi sunt potriviţi persoanelor care adoptă un stil vestimentar degajat şi îndrăzneţ.  Tot din această categorie fac parte şi blugii evazaţi, potriviţi ţinutelor casual, extrem de tinereşti şi îndrăzneţi. Un alt model de blugi cu talie înaltă, este reprezentat de cei drepţi, adoptaţi cu mare deschidere în spaţiul office, uşor de integrat dress-code-ului specific. Ţinutele casual sau urban vor cadra foarte bine cu blugii rupţi sau franjuraţi, uşor de combinat cu diferite piese vestimentare îndrăzneţe şi non-conformiste. Blugii skinny cu talie înaltă sunt extrem de comozi, adoptaţi de foarte multe stiluri vestimentare, fiind  uşor de accesorizat şi  potriviţi activităţilor de peste zi. Un model foarte modern  de blugi cu talie înaltă, este reprezentat de blugii scurţi, ideali pentru perioada caldă sau pentru a realiza o ţinută de club, combinându-i îndrăzneţ cu topuri, colanţi, ghete cu toc înalt sau o pereche de bocanci.

Cu ce se poartă blugii cu talie înaltă?

În funcţie de model, blugii cu talie înaltă pot fi  combinaţi cu o serie foarte mare de piese  vestimentare, dar şi cu o multitudine de accesorii. Devenind cumpărător, aveţi posibilitatea de a  vă procura  cele mai noi şi inspirate accesorii, cu ajutorul cărora veţi putea realiza ţinute îndrăzneţe şi originale, amprentate de preferinţele dumneavoastră în  materie de modă. Astfel, combinaţi cu piese vestimentare potrivite şi accesorizaţi cu poşeta, cureaua, portofelul şi bijuteriile potrivite, blugii cu talie înaltă vor reprezenta piesa de rezistenţă a outfit-urilor dumneavoastră.

Când se pot purta blugii cu talie înaltă?

Blugii cu talie înaltă se pot purta oricând, atâta timp cât sunt combinaţi într-un mod inspirat cu alte obiecte vestimentare şi cu accesoriile potrivite. Astfel, o pereche de blugi cu talie înaltă evazaţi, purtată cu o bluză cu imprimeu floral strident, se va potrivi foarte bine atunci când v-aţi propus să ieşiţi în oraş cu prietenii, să mergeţi la un film sau să vă plimbaţi prin parc. Pentru o întâlnire romantică, puteţi purta o pereche de blugi largi cu talie înaltă, alături de un top şi un bolero, sau o pereche de blugi skinny asortaţi cu un pulover asimetric. Blugii sunt adoptaţi din ce în ce mai des în ţinutele office, astfel că veţi putea merge la birou purtând o pereche de blugi drepţi, o cămaşă albă sau crem şi un sacou în tonuri neutre. Astfel, diversitatea de modele de blugi cu talie înaltă permite ca aceşti pantaloni atât de comozi să poată fi purtaţi în foarte multe contexte, atâta timp cât sunt corect asortaţi şi inspirat accesorizaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici