“Panică la Opera”, un festin de comedie la Cinema Pro. În distribuţie, câţiva dintre cei mai iubiţi actori ai momentului

Comedia “Panică la Operă” se joacă vineri, 30 iunie, de la ora 20:00 la Cinema Pro, având în distribuţie câţiva dintre cei mai iubiţi actori ai momentului.

300 afișări
Imaginea articolului “Panică la Opera”, un festin de comedie la Cinema Pro. În distribuţie, câţiva dintre cei mai iubiţi actori ai momentului

“Panică la Opera”, un festin de comedie la Cinema Pro. În distribuţie, câţiva dintre cei mai iubiţi actori ai momentului

Piesa a debutat în ţara noastră anul trecut, în regia lui Răzvan Săvescu, cunoscut pentru seriale de televiziune, piese de teatru şi filmele de cinema realizate (serialul “La Bloc”, piesele “Popcorn” şi “Prenumele”, producţia cinematografică “America, venim!”).

Din distribuţie fac parte: Mirela Zeţa (serialul Atletico Textila), Leonid Doni (poliţistul din Las Fierbinţi), Ecaterina Ladin (Dalida – Las Fierbinţi) şi Anca Dumitra (Gianina din acelaşi serial), Cătălin Babliuc, Monica Davidescu, Mihai Munteniţa şi Gelu Niţu.

Inventivă şi originală, piesa stârneşte hohote de râs de la un capăt la altul. Un mare tenor italian, supranumit Il Stupendo, este aşteptat cu frenezie la Opera din Cleveland pentru a-l interpreta pe Othello. Seara, esenţială pentru prestigiul şi cariera directorului Operei se transformă într-un coşmar când marele tenor este găsit leşinat în camera de hotel. Directorul îl crede mort şi caută rapid o soluţie pentu a ieşi din teribila încurcătură. Salvarea este însuşi asistentul directorului, Max, care va juca rolul tenorului, jucându-l pe Othello. Farsa clasică îşi urmează firul, personajele intrând şi ieşind din încurcături în hohotele de râs ale publicului. 

Spectatorii sunt aşteptaţi la un festin de comedie, în viziunea artistică a regizorului Răzvan Săvescu, care a adaptat piesa “Lend me a Tenor”, considerată “una dintre cele mai bune comedii ale secolului XX”(Washington Post). Piesa este scrisă de dramaturgul american Ken Ludwig, câstigător a 3 Premii Tony şi 4 Premii Drama Desk. Comedia s-a jucat prima dată în West End London (1986) şi pe Broadway (1989) cu un succes răsunător. The London Times a numit-o “capodoperă”, iar New York Times, “una din cele două cele mai mari farse contemporane”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici