Papa Roach nu mai cântă la Rock the City

Concertul pe care trupa Papa Roach urma să îl susţină la Bucureşti, sâmbătă, în cadrul festivalului Rock the City (1 - 3 iulie) a fost anulat, informează organizatorii, D&D East Entertainment.

231 afișări
Imaginea articolului Papa Roach nu mai cântă la Rock the City

Papa Roach nu mai cântă la Rock the City

Din cauza unor probleme logistice cu care s-a confruntat echipa de producţie a turneului, trupa Papa Roach a anulat o serie de concerte, printre care şi show-ul din România, se mai spune în comunicatul organizatorilor.

Astfel, line up-ul Rock the City se compune din Therapy ? şi The Prodigy (vineri, prima trupă de la 19.50), Voodoo, Monarchy, BooN, Sabaton şi Mike and The Mechanics (sâmbătă, prima trupă de la 16.20) şi Metrock, Trooper, Hatebreed, WhiteSnake şi Judas Priest (duminică, prima trupă de la 15.50).

Accesul în Piaţa Constituţiei, unde se va desfăşura Rock the City, va fi permis de la ora 16.00 - vineri, 15.30 - sâmbătă şi 15.00 - duminică. Concertele se vor încheia în jurul orei 23.00.

Biletele pentru fiecare din zilele festivalului costă 125 de lei (Normal Circle) şi 185 de lei (Golden Circle), iar abonamentele - 180 de lei (Normal Circle) şi, respectiv, 280 de lei (Golden Circle) şi se vând în reţeaua Eventim.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici