Paradă a motocicliştilor pe străzile din Constanţa şi în Mamaia

Aproximativ 200 de motociclişti din toată ţara, dar şi din Germania, Rusia, Polonia, Macedonia şi Bulgaria participã, sâmbătă, la o paradă pe principalele bulevarde din oraşul Constanţa şi în staţiunea Mamaia.

140 afișări
Imaginea articolului Paradă a motocicliştilor pe străzile din Constanţa şi în Mamaia

Paradă a motocicliştilor pe străzile din Constanţa şi în Mamaia (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

La acest sfârşit de săptămână, campingul "Tabăra Turist" din staţiunea Mamaia găzduieşte festivalul "Sea Wolf Bike Fest", manifestare la care participă câteva sute de motociclişti din toată ţara, dar şi din Germania, Rusia, Polonia, Macedonia şi Bulgaria, şi care culmineazã cu o paradă care are loc, sâmbătă, între orele 11.30 - 12.30, pe principalele bulevarde din municipiul Constanţa şi în staţiunea Mamaia, eveniment supravegheat de către poliţiştii Biroului Poliţiei Rutiere Constanţa.

Astfel, potrivit şefului Poliţiei Rutiere Constanţa, inspectorul Ciprian Sobaru, motocicliştii vor defila prin staţiunea Mamaia, iar apoi vor urma traseul Bulevardul Lăpuşneanu - Bulevardul Tomis - Bulevardul Mamaia şi înapoi în campingul "Tabăra Turist".

Ciprian Sobaru le recomandă şoferilor ca în acest interval orar să evite, pe cât posibil, acest traseu, iar dacă se află totuşi pe bulevardele respective în timpul paradei să respecte semnalele poliţiştilor care se vor afla în fiecare intersecţie semaforizată.

Petrecerea motocicliştilor prezenţi la festival va continua sâmătă seara, când pe scena amenajată în campingul din staţiunea Mamaia vor concerta Iris, Trooper, Bucovina si Incipient.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici