VIDEO Parcul de distracţii Super Nintento World: Intră în joc!

  • Parcul de distracţii Super Nintento World se va deschide pe 4 februarie 2021
  • Parcul tematic se va folosi de realitatea augmentată ca să transpună oamenii în jocuri
  • Un parc similar va fi deschis în Orlando, Florida în 2023
104 afișări
Imaginea articolului VIDEO Parcul de distracţii Super Nintento World: Intră în joc!

FOTO: YouTube/Nintendo

Dacă te-ai intrebat vreodată cum e să intri într-un joc video, din 2021 va fi posibil!

În Japonia se va deschide parcul de distracţii dedicat jocurilor Nintendo. Trebuia să fie deja deschis, dar a venit pandemia. Super Nintento World promite să ofere o experienţă unică. Vizitatorii îşi pot pune ochelari pentru realitate augmentată şi o să-l vadă pe Super Mario alergând alături de ei.
 
Parcul din Osaka va fi primul dedicat universului Nintendo. În lume mai există parcuri pentru Lego, Disney, Harry Potter sau Star Wars.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici