Părinţii Mădălinei Manole cred că fiica lor lua droguri procurate de Mircea Petru

Părinţii cântăreţei bănuiesc că fiica lor se droga, iar de aprovizionarea cu droguri se ocupa chiar soţul ei, Mircea Petru. Ei spun că au această suspiciune după ce au ascultat o înregistrare.

99 afișări
Imaginea articolului Părinţii Mădălinei Manole cred că fiica lor lua droguri procurate de Mircea Petru

Părinţii Mădălinei Manole cred că fiica lor lua droguri procurate de Mircea Petru (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

Ion şi Eugenia Manole au depus plângere la poliţia din Ploieşti după ce un bărbat ar fi încercat să-i escrocheze cu această înregistrare. Individul le-ar fi dat să o asculte, şi le-ar fi spus că are mai multe.

Sin Bogdan Bărbuceanu, avocatul părinţilor Mădălinei Manole, spune că pe înregistrare ar fi vocea lui Mircea Petru. Acesta ar fi spus că şi-a riscat libertatea pentru a-i aduce Mădălinei droguri, dar o şi ameninţă pe soacra sa: "dacă nu se potoleşte, aduc eu doi moldoveni de ai mei s-o extermine".

Citeşte mai multe despre cazul Mădălina Manole pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici