Patru mii de spectatori la concertul lui Iglesias de la Iaşi

Cântăreţul Julio Iglesias a susţinut, miercuri seară, pe stadionul Emil Alexandrescu din Iaşi, un spectacol de două ore, pe o vreme potrivnică, cu ploaie şi vânt, în faţa a aproximativ 4.000 de spectatori, printre care şi părinţii lui Costel Busuioc, cu care spaniolul a cântat în duet piesa Caruso.

61 afișări
Imaginea articolului Patru mii de spectatori la concertul lui Iglesias de la Iaşi

Patru mii de spectatori la concertul lui Iglesias de la Iaşi (Imagine: Mediafax Foto)

Pe parcursul concertului, Iglesias a interpretat în duet cu românul Costel Busuioc piesa "Caruso-Te voglio bene assai", ridicând spectatorii în picioare. Printre spectatori s-au numărat şi părinţii lui Costel Busuioc, care locuiesc în comuna ieşeană Tomeşti, situată la doar câţiva kilometri de Iaşi.

Concertul nu a înregistrat însă succesul aşteptat de organizatori, care mizau pe cel puţin 7.000 de oameni la acest spectacol.

Repertoriul cântăreţului spaniol a inclus cele mai cunoscute melodii ale sale, acestea fiind interpretate atât în limba spaniolă, cât şi în engleză.

La un moment dat, în timpul spectacolului, Julio Iglesias a remarcat o oarecare apatie a publicului de la Iaşi. "Vreau să văd mai multă mişcare. La Cluj am avut un public mai vioi”, le-a spus Iglesias celor prezenţi.

În pauzele dintre melodii, cântăreţul spaniol i-a îndemnat pe spectatori să nu uite să facă dragoste când ajung acasă.

Iglesias a fost însoţit la Iaşi de un band alcătuit din 12 persoane - şapte instrumentişti, doi dansatori de tango şi trei backing vocals.

Ultimul concert al lui Julio Iglesias din cadrul turneului întreprins în România, care pe lângă Iaşi a mai cuprins şi Clujul, este programat pe 19 iulie, la Constanţa.

În cadrul turneului "40 de ani de muzică", început în ianuarie, Iglesias a cântat deja în Africa de Sud, Columbia, Venezuela, Argentina, Uruguay, Brazilia, Statele Unite ale Americii, Turcia, Slovenia, Ucraina, Serbia şi Rusia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici