Pavarotti "şi-a extins şederea în spital"

Tenorul italian Luciano Pavarotti, internat săptămâna trecută într-un spital din Modena, Italia, din cauza unei stări febrile, a ales "să-şi prelungească şederea în spital" deşi medicii şi-au dat acordul pentru externare, informează BBC.

2 afișări
Imaginea articolului Pavarotti "şi-a extins şederea în spital"

Pavarotti "şi-a extins şederea în spital"

Potrivit agenţiei de ştiri italiene ANSA, soţia tenorului, Nicoletta Mantovani, a declarat că tenorul se simte mai liniştit în spitalul din oraşul său natal, unde este internat.

Marţi, impresarul tenorului, Terri Robson, a declarat că artistul urmează să părăsească spitalul foarte curând.

Pe 8 august, Pavarotti, în vârstă de 71 de ani, a fost internat în spitalul din Modena având febră mare. În prezent el este tratat în cadrul secţiei de oncologie.

Tenorul este "foarte vesel", a indicat Robson, care l-a vizitat pe pacient luni. Impresarul a dezminţit informaţiile apărute în presă potrivit cărora tenorul ar fi fost internat din cauza unei pneumonii.

"Abia aşteaptă să-şi revadă elevii", a spus Robson. "Luna viitoare, plănuieşte să se întoarcă în studioul de înregistrări din Modena pentru a-şi relua munca la noul său album", a adăugat Robson.

De la debutul său pe scena muzicală în 1961, tenorul a devenit unul dintre cei mai celebri interpreţi de muzică clasică din lume, cântând regulat pe mari scene precum Metropolitan Opera din New York, Covent Garden din Londra şi Scala din Milano.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici