Pe ce site îşi dau întâlnire voyeuriştii din toată lumea?

Chatroulette. Întâlniri video, aleatoare, cu străini, pe chat. Lansat în noiembrie, noul sistem presupune punerea în contact, automată şi la nimereală, a utilizatorului cu webcam-ul pornit, cu un necunoscut, aflat în alt capăt de lume, în faţa unui computer dotat cu cameră video, potrivit cotidianului "Gândul".

80 afișări
Imaginea articolului Pe ce site îşi dau întâlnire voyeuriştii din toată lumea?

Pe ce site îşi dau întâlnire voyeuriştii din toată lumea? (Imagine: Gândul/Shutterstock)

Cei doi străini pot vorbi unul cu altul, îşi pot trimite mesaje, pot face cam orice le trece prin cap în faţa camerei. Dacă unuia dintre cei doi nu-i convine ceea ce vede are la îndemână butonul "Next", care îl trimite automat spre un alt utilizator, ales la întâmplare. Serviciul a devenit rapid un rai al exhibiţioniştilor şi voyeuriştilor. Mulţi dintre cei care îl utilizează percep conexiunile aleatoare drept un punct de plecare pentru jocurile sexuale.

Citeşte mai multe despre raiul exhibiţioniştilor şi voyeuriştilor pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici