Peter Gabriel nu mai cântă la gala premiilor Oscar (Video)

Muzicianul Peter Gabriel şi-a anulat recitalul pe care trebuia să-l susţină în cadrul galei de decernare a premiilor Oscar, pe 22 februarie, după ce producătorii show-ului l-au anunţat că nu va putea să interpreteze varianta completă a cântecului său inclus pe coloana sonoră a filmului "Wall-E".

12 afișări
Imaginea articolului Peter Gabriel nu mai cântă la gala premiilor Oscar (Video)

Peter Gabriel nu mai cântă la gala premiilor Oscar (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Peter Gabriel a crezut că va putea interpreta piesa "Down To Earth", nominalizată la premiile Oscar, pe care a compus-o împreună cu Thomas Newman, însă a văzut că i-a fost acordat doar jumătate din timpul necesar, fiind astfel obligat să îşi editeze compoziţia.

În consecinţă, legendarul muzician s-a retras din spectacolul Academiei Americane de Film, informează femalefirst.co.uk.

Recitalul său a fost înlocuit cu un altul, care va fi susţinut de Soweto Gospel Choir.

"E păcat. Compozitorii sunt doar o mică parte din procesul de producere a unui film, dar tot muncesc a dracului de mult", a spus Peter Gabriel, într-un videoclip postat pe site-ul său.

El a declarat că, totuşi, va participa la ceremonia care va avea loc pe 22 februarie, la Teatrul Kodak din Los Angeles, însă ca spectator.

Citeşte şi:

Lista completă a nominalizărilor la premiile Oscar 2009

Meryl Streep şi Kate Winslet, marile favorite la premiul Oscar

Heath Ledger, nominalizat la Oscar, la un an de la deces

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici