Petrecerile de Crăciun, anulate de managerii intraţi în panică

Clienţii lui Adrian Stanciu de la Human Synergetics, manageri şi antreprenori, se dovedesc a fi mai preocupaţi acum faţă de perioadă de dinaintea crizei, scrie BUSINESS Magazin.

28 afișări
Imaginea articolului Petrecerile de Crăciun, anulate de managerii intraţi în panică

Petrecerile de Crăciun, anulate de managerii intraţi în panică

"E vorba de stres, câteodată de panică. Ceva de genul «e criză, să facem ceva! ce facem? tăiem petrecerea de Crăciun». Nu înţeleg care-i raţionamentul prin care se ajunge de la criză la petrecerea de Crăciun a angajaţilor, altul decât cel de a salva 10.000 de euro", spune Stânciu.

Dar petrecerea aceea e mult mai mult, adaugă şeful Human Synergistics: dacă gândeşti că anul trecut ai organizat petrecerea şi ai aruncat pe fereastră 10.000 de euro, ai o problemă, fiindcă nu înţelegi fundamentele managementului organizaţiilor. Scopul unei petreceri nu este numai cel de a recompensa, este un mijloc de comunicare, un for în care angajaţii află unde se situează compania şi încotro se îndreaptă. "Se taie mijloace de comunicare într-o perioadă când comunicarea este principalul mijloc de acţiune şi de stăvilire a panicii."

Citiţi mai multe despre diferitele manifestari ale panicii în aceste zile pe www.businessmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici