Picioarele actriţei Sarah Jessica Parker, distruse iremediabil de pantofii cu toc

Actriţa americană Sarah Jessica Parker a renunţat să mai poarte pantofi cu toc, optând în locul acestora pentru pantofi de sport cu talpă joasă, după ce medicii au avertizat-o în legătură cu faptul că tocurile înalte i-au cauzat distrugeri ireversibile la nivelul picioarelor.

4138 afișări
Imaginea articolului Picioarele actriţei Sarah Jessica Parker, distruse iremediabil de pantofii cu toc

Sarah Jessica Parker (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit contactmusic.com, artista americană a purtat pantofi cu tocuri înalte aproape în fiecare zi, timp de mai bine de şase ani, atunci când interpreta personajul Carrie Bradshaw pentru serialul de televiziune "Totul despre sex", iar actriţa spune că regretă acum acest lucru.

Într-un interviu acordat publicaţiei online Net-a-Porter, Sarah Jessica Parker a declarat: "Timp de aproximativ 10 ani, am alergat practic pe tocuri. Ziua mea de lucru avea 18 ore şi nu-i dădeam niciodată jos. Am purtat pantofi cu toc frumoşi, unii erau mai bine fabricaţi decât alţii, dar nu m-am plâns niciodată".

Dar, după ce şi-a luxat glezna în timp ce purta pantofi cu toc pe platourile unde era filmat lungmetrajul "I Don't Know How She Does It" din 2011, actriţa în vârstă de 47 de ani a consultat un medic ortoped care a sfătuit-o să aibă mai multă grijă de corpul ei.

"Am mers la un medic ortoped, iar el mi-a spus: «Piciorul tău face anumite lucruri pe care nu ar trebui să fie capabil să le facă. Ai un os crescut acolo. Tu ai creat acel os. El nu are ce să caute acolo». Ideea e că acum trag ponoasele. E trist, pentru că picioarele mele m-au purtat peste tot prin lume, dar în cele din urmă ele au început să strige: «Ştii ceva? Suntem cu adevărat obosite. N-ai putea să te opreşti şi să pui peste noi nişte pantofi ieftini şi comozi?»", a adăugat actriţa americană.

În afară de serialul "Totul despre sex" şi cele două continuări pentru marele ecran ale acestei producţii, Sarah Jessica Parker a apărut într-o serie de comedii, precum "Cum să dai afară din casă un burlac de 30 de ani", "Familia Stone", "Ce-o fi cu soţii Morgan?", "De anul nou", "Oare cum o reuşi". Pentru rolul din serialul "Totul despre sex" a câştigat două premii Emmy şi patru Globuri de Aur. În schimb, pentru rolul din al doilea lungmetraj inspirat de această serie a câştigat, alături de colegele de distribuţie, un premiu Zmeura de Aur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici