Pictorul Raul Neret vrea să realizeze cel mai mare tablou din lume, după imagini din spaţiu

Pictorul român Raul Neret doreşte să realizeze cel mai mare tablou din lume, înfăţişând o călătorie în Univers, inspirată din imaginile transmise de telescopul spaţial Hubble, informează un comunicat.

227 afișări
Imaginea articolului Pictorul Raul Neret vrea să realizeze cel mai mare tablou din lume, după imagini din spaţiu

Pictorul Raul Neret vrea să realizeze cel mai mare tablou din lume, după imagini din spaţiu (Imagine: Mediafax Foto)

Tabloul va fi pictat pe pânză şi va avea dimensiunea de 2,1 x 100 metri.

Lucrarea va fi realizată cu trei feluri de pigmenţi, ce vor permite vizualizarea ei la lumina zilei, la lumină ultravioletă şi pe întuneric, a precizat artistul pentru MEDIAFAX.

Artistul plănuieşte să expună tabloul în Spania, la începutul anului 2012, iar apoi în toată lumea, în vederea strângerii de fonduri pentru copii bolnavi de cancer.

Pictorul Raul Neret este autorul a peste 1.350 de lucrări vândute în toată lumea şi realizate prin tehnici inovatoare dezvoltate de-a lungul timpului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici