Picturi realizate de vedete ca Shakira şi Annie Lennox, vândute la licitaţie cu 122.000 de dolari - FOTO

O serie de picturi realizate de vedete ca Shakira, Annie Lennox, will.i.am, Kylie Minogue şi Robbie Williams au fost vândute pentru 122.000 de dolari într-o serie de licitaţii online, iar banii vor fi folosiţi în scopuri caritabile.

161 afișări
Imaginea articolului Picturi realizate de vedete ca Shakira şi Annie Lennox, vândute la licitaţie cu 122.000 de dolari - FOTO

Annie Lennox (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Peste 330 de celebrităţi au donat opere de artă originale pentru a fi vândute în cadrul licitaţiei caritabile "Stars on canvas" ("Vedete pe pânză", n.r.), organizată de două ori pe an de site-ul eBay., informează contactmusic.com.

În total, licitaţia a adunat 122.000 de dolari, Annie Lennox fiind una dintre artistele ale căror picturi s-au vândut cel mai bine. Tabloul său a fost cumpărat pentru 4.700 de dolari şi prezintă versurile melodiei "Sweet Dreams", cântate de trupa Eurythmics.

O creaţie a cântăreţei Shakira a fost vândută pentru 308 dolari, în timp ce un tablou semnat de Robbie Williams, care conţine versuri ale melodiei "Angels", a fost vândut pentru 1.600 de dolari.

La licitaţie au mai fost vândute picturi realizate de will.i.am, Kylie Minogue, J.J. Abrams şi Donny Osmond.

Banii obţinuţi vor fi donaţi organizaţiei caritabile Willow Foundation a fostului fotbalist britanic Bob Wilson, care acţionează în domeniul ajutorării tinerilor grav bolnavi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici