Pink este obsedată de gătit. Vezi aici reţeta personală a vedetei

Cântăreaţa Pink, care o să devină mamă în câteva luni, îşi petrece timpul pregătind diverse feluri de mâncare, ea fiind obsedată de gătit de când a rămas însărcinată, potrivit femalefirst.co.uk.

66 afișări
Imaginea articolului Pink este obsedată de gătit. Vezi aici reţeta personală a vedetei

Pink este obsedată de gătit. Vezi aici reţeta personală a vedetei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa are mult timp liber de când a luat o pauză pentru a se pregăti pentru primul său copil şi al soţului ei, pilotul de motociclete Carey Hart. Din acest motiv face foarte des dulciuri coapte în cuptor.

Ea a dezvăluit şi o reţetă personală pe contul său de Twitter:

"Ceapă sote + usturoi şi nişte spanac aruncat peste ele. Pune unt topit peste aluat, presară nişte parmezan şi nişe brânză. Pune spanacul. Rulează şi lipeşte marginile cu unt. Pune-l în cuptor la 350 de grade, pentru 10 minute. Scoate-l şi bagă-l în gură repede. Gustos".

Pink nu pregăteşte doar gustări. Cântăreaţa face prăjituri pentru ea şi pentru Carey, pe care le mănâncă pentru a se relaxa. "Ok. Tocmai am făcut nişte super-prăjituri, acum trebuie să pregătesc cina. Desertul este primul", spune ea într-o altă postare.

Pink a confirmat că este însărcinată
, pe 15 noiembrie 2010, în emisiunea TV "The Ellen DeGeneres Show".

Cântăreaţa americană şi sportivul participant la cursele de motocros Carey Hart, în vârstă de 33 de ani, s-au căsătorit în ianuarie 2006, s-au separat în februarie 2008 şi s-au împăcat în 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici