Pisoi maestru în sărituri, magie sub apă sau sărut italian colectiv-în cele mai ciudate 10 recorduri

Anul 2023 a fost un an plin de recorduri Guinness, unele dintre ele fiind cu adevărat ciudate. Un pisoi maestru în sărituri, magie sub apă sau un sărut italian colectiv se află pe lista cu cele mai ciudate 10 recorduri stabilite în acest an.

518 afișări
Imaginea articolului Pisoi maestru în sărituri, magie sub apă sau sărut italian colectiv-în cele mai ciudate 10 recorduri

Pisoi maestru în sărituri, magie sub apă sau sărut italian colectiv-în cele mai ciudate 10 recorduri

Cele mai ciudate 10 recorduri din acest an au fost adunate de UPI Odd News.

Cele mai multe sărituri ale unei pisici într-un minut

Un pisoi talentat din Missouri a sărit peste o coardă de 9 ori într-un minut pentru a doborî recordul pentru cele mai multe sărituri ale unei pisici într-un minut. Proprietara Trisha Seifried a declarat că ea şi Kit Kat, în vârstă de 13 ani, au exersat săritura cu coarda de când pisica avea doar 6 luni, iar îndemânarea a dus la apariţii într-o emisiune TV şi la o campanie publicitară.

Cea mai zgomotoasă eructaţie, „categoria femei”

O femeie din Maryland, Kimberly "Kimycola" Winter, a eructat cu un sunet măsurat la 107 decibeli - la fel de tare ca o motocicletă la turaţie maximă. Winter a declarat pentru Guinness World Records că a băut cafea şi bere la micul dejun în ziua recordului pentru a asigura volumul maxim.

Cea mai lungă distanţă de alergare cu corpul în flăcări

Pompierul francez Jonathan Vero, în vârstă de 39 de ani, a îmbrăcat un costum de protecţie şi a fost incendiat pe o pistă din Haubourdin pentru o cursă de 893 de metri care i-a adus recordul pentru cea mai lungă distanţă de alergare cu ardere pe tot corpul fără oxigen. Vero a parcurs primii 328 de metri într-un timp de 17 secunde, ceea ce i-a adus un al doilea titlu pentru cel mai rapid sprint de 100 de metri cu ardere integrală fără oxigen.

Cea mai lungă limbă a unui câine în viaţă

Rocky, un câine în vârstă de 9 ani din Bloomington, Illinois, are limba cea mai lungă, de 13.88 centimetri. Rocky a doborât recordul deţinut de Zoey, un amestec de labrador şi ciobănesc german, a cărui limbă de 12,7 centimetri îi adusese recordul anterior.

Cele mai multe linguri în echilibru pe corp

Iranianul Abolfazl Saber Mokhtari şi-a depăşit propriul record, reuşins să ţină în echilibru 88 de linguri în diferite locuri de pe corpul său. Mokhtari, care anterior a stabilit recordul la 85 de linguri, a declarat oficialilor GWR că a început să îşi lipească obiecte de piele încă de când era copil.

Cele mai multe trucuri de magie sub apă în trei minute

Avery Emerson Fisher, în vârstă de 13 ani, şi-a combinat interesul pentru scufundări şi magie pentru a realiza 38 de trucuri de magie într-un minut, în timp ce era scufundată într-un acvariu din San Francisco. Fisher, care deţine 12 certificate de scufundări şi a participat la peste 30 de scufundări în ocean, a declarat că speră ca recordul său să îi inspire şi pe alţii să se apuce de scufundări şi să sensibilizeze publicul cu privire la conservarea oceanelor.

Cei mai mulţi oameni care mănâncă simultan un fir de spaghete

Un grup german de restaurante a adunat 465 de cupluri în hangarul aeroportului Tempelhof din Berlin pentru un "sărut italian" simultan, care presupune ca două persoane să împartă un singur fir de spaghete şi să îşi împreuneze buzele atunci când se întâlnesc la mijloc. Grupul de restaurante a stabilit iniţial recordul inspirat de "Lady and the Tramp" în 2020 şi a decis să îl retragă atunci când a fost întrecut de un grup de 433 de cupluri.

Cel mai rapid timp de asamblare a lui Mr. Potato Head, legat la ochi

Andre Ortolf, un recordman mondial în serie cu peste 100 de titluri în palmares, şi-a pus o bandă pe ochi şi s-a apucat de o jucărie Mr. Potato Head complet dezasamblată. Ortolf i-a adăugat picioarele, braţele, faţa şi pălăria în 12,11 secunde, obţinând astfel recordul pentru cel mai rapid timp de asamblare a lui Mr. Potato Head, legat la ochi.

Cea mai lungă mustaţă a unei persoane în viaţă (bărbat)

Paul Slosar din Summerville şi-a verificat oficial lungimea mustăţii de 63.5 centimetri la Campionatul Naţional de Barbă şi Mustaţă din Casper, Wyo, ceea ce i-a adus titlul de GWR. Slosar poartă o mustaţă în stil englezesc, definită de Campionatul Mondial de Barbă şi Mustaţă ca fiind: "Subţire, care începe din mijlocul buzei superioare, cu firele de păr extrem de lungi, cu vârfurile pot fi uşor ridicate".

Cei mai rapizi 5 metri parcurşi pe scuter de un papagal

Un papagal demon al vitezei, pe nume Chico, a apărut în emisiunea Lo Show dei Record şi a parcurs pe un scuter mic 16,4 metri în 14,58 secunde, doborându-şi propriul record anterior de 17,79 secunde, stabilit cu doar câteva zile înainte. Bulgarul Kaloyan Yavashev, un crescător şi dresor profesionist de papagali, a declarat că îl are pe Chico de când pasărea avea doar 3 luni, iar pasărea a arătat o aptitudine timpurie pentru a învăţa trucuri şi a le arăta pentru mulţimi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici