Playboy Jungle Fever Party

Marţi, 30 septembrie, Playboy continuă seria petrecerilor în Club Bound (în Centrul Vechi). De data aceasta te invităm la Playboy Jungle Fever Party.

159 afișări
Imaginea articolului Playboy Jungle Fever Party

Playboy Jungle Fever Party

Poate ai impresia că iepuraşii sunt cuminţi şi inofensivi, însă nu şi ai noştri. Promitem fete frumoase şi sexy şi o petrecere deloc la locul ei.

Vino începând cu ora 23:00 pentru a fi întâmpinat de iepuraşii Playboy. Atmosfera se dezlănţuie în prezenţa celor mai senzuale vedete Playboy care au apărut în revistă.

Multe poze cu iepuraşii, muzică bună, pericol şi neprevăzut, plus distracţie nebună te aşteaptă. Vino şi tu! Ia-ţi prietenii şi hai să te distrezi.

Marţi, 30 septembrie, Club Bound, în Centrul Vechi, ora 23. Adresa este Str. Smârdan, Nr. 30.

Mai multe detalii pe www.playboy.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici