Pokemon Go: Pokemonii disponibili pe planetă. Un american a capturat toţi monstruleţii din SUA

The Telegraph prezintă o listă a tuturor monstruleţilor pokemon care aşteaptă să fie vânaţi de jucătorii de Pokemon Go, în întreaga lume. În afara pestilenţialului pokemon Pidgey şi a necruţătoarei vietăţi Rattata, sunt multe ale creaturi pitite în cotloanele realităţii virtuale.

10708 afișări
Imaginea articolului Pokemon Go: Pokemonii disponibili pe planetă. Un american a capturat toţi monstruleţii din SUA

Vestea s-a răspândit iute doar la câteva săptămâni de la lansarea jocului: Există un Pokemon Master, este americanul care a prins cei 142 de pokemoni disponibili pe teritoriul Statelor Unite. El s-a supus îndemnului şi sloganului jocului din timpuri străvechi, de când jocul era o năzbâtie pentru puşti, nu un fenomen mondial: "Gotta catch'em all" (Trebuie să-i capturăm pe toţi!). Americanul a publicat un screenshot cu pokedex-ul lui de 142 de monstruleţi virtuali pe reţeaua Reddit. Maestrul jocului a mers 152 de kilometri pe pe jos în cursa sa frenetică după pokemoni. De asemenea, americanul a spus: "E bizar, în zonele rurale nu prea se găsesc pokemoni, de ce doar mediul urban este tărâm pentru monstruleţi?", relatează The Telegraph.

El, magistrul, a ajuns la nivelul 31, a "vânat" în 4,200 de pokemoni, a "clocit" 303 ouă. Americanul a declarat că deşi alţi pokemoni se găsesc pe teritoriul continentelor Europa, Asia sau Africa, nici prin gând nu-i trece să meargă până acolo pentru a-i captura.

Există, aşadar, pokemoni care se pot prinde doar în anumite regiuni de pe Terra. Mr Mime se regăseşte exclusiv în Europa, Farfetch'd doar în Asia, iar Kangaskhan aşteaptă să fie vânat doar în Australia şi Noua Zeelandă. Tauros e exclusiv nord-american.

Totuşi, jucătorii de Pokemon Go pot ajunge să aibă pokemoni care se găsesc doar în anumite zone de pe planetă...clocind ouă de pokemon. Kangaskhan nu va atârna niciodată de hăţişuri, în grădina casei jucătorului de pretutindeni, însă dacă oul potrivit este clocit, pokemonul rar poate să facă parte din colecţia pasionaţilor.

Însă, când vine vorba de pokemoni exotici, de negăsit oriunde, nimic nu-i cert: din oul de pokemon clocit poate apărea un escadron de Pidgey şi niciodată Kangaskhan, pokemonul scump la vedere.

The Telegraph a prezentat însă Bestiarul Pokemon Go: Lista completă. Pentru cei care vor să ştie numele monstruleţilor pe care îi pot "vâna". Iat-o:

Bulbasaur
Ivysaur
Venusaur
Charmander
Charmeleon
Charizard
Squirtle
Wartortle
Blastoise
Caterpie
Metapod
Butterfree
Weedle
Kakuna
Beedrill
Pidgey
Pidgeotto
Pidgeot
Rattata
Raticate
Spearow
Fearow
Ekans
Arbok
Pikachu
Raichu
Sandshrew
Sandslash
Nidoran, de sex masculin
Nidorina
Nidoqueen
Nidoran, de sex feminin
Nidorino
Nidoking
Clefairy
Clefable
Vulpix
Ninetales
Jigglypuff
Wigglytuff
Zubat
Golbat
Oddish
Gloom
Vileplume
Paras
Parasect
Venonat
Venomoth
Diglett
Dugtrio
Meowth
Persian
Psyduck
Golduck
Mankey
Primeape
Growlithe
Arcanine
Poliwag
Poliwhirl
Poliwrath
Abra
Kadabra
Alakazam
Machop
Machoke
Machamp
Bellsprout
Weepinbell
Victreebel
Tentacool
Tentacruel
Geodude
Graveler
Golem
Ponyta
Rapidash
Slowpoke
Slowbro
Magnemite
Magneton
Farfetch'd - exclusiv în Asia; poate ecloza din ou după parcurgerea a 5 kilometri, în alte părţi ale lumii
Doduo
Dodrio
Seel
Dewgong
Grimer
Muk
Shellder
Cloyster
Gastly
Haunter
Gengar
Onix
Drowzee
Hypno
Krabby
Kingler
Voltorb
Electrode
Exeggcute
Exeggcutor
Cubone
Marowak
Hitmonlee
Hitmonchan
Lickitung
Koffing
Weezing
Rhyhorn
Rhydon
Chansey
Tangela
Kangaskhan - exclusiv în Australia şi Noua Zeelandă; poate ecloza dintr-un ou după parcurgerea a 5 kilometri, în alte părţi ale lumii
Horsea
Seadra
Goldeen
Seaking
Staryu
Starmie
Mr Mime - exclusiv în Europa; poate ecloza dintr-un ou după parcurgerea a 5 kilometri, în alte părţi ale lumii
Scyther
Jynx
Electabuzz
Magmar
Pinsir
Tauros - exclusiv în America; poate ecloza dintr-un ou după parcurgerea a 5 kilometri, în alte părţi ale lumii
Magikarp
Gyarados
Lapras
Ditto - nu este încă disponibil
Eevee
Vaporeon
Jolteon
Flareon
Porygon
Omanyte
Omastar
Kabuto
Kabutops
Aerodactyl
Snorlax
Articuno - nu este încă disponibil
Zapdos - nu este încă disponibil
Moltres - nu este încă disponibil
Dratini
Dragonair
Dragonite
Mewtwo - nu este încă disponibil
Mew - nu este încă disponibil

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici