Ponta, pilot de raliuri într-o cursă la Rânca

Vicepreşedintele PSD a concurat, vineri, în proba de viteză pe traseu montan, la Rânca, judeţul Gorj, pe un Renault Clio, el terminând cursa pe locul 34 din peste 50 de concurenţi, spre încântarea partenerei sale Daciana Sârbu, care a asistat în premieră la un astfel de concurs.

2 afișări
Imaginea articolului Ponta, pilot de raliuri într-o cursă la Rânca

Ponta, pilot de raliuri într-o cursă la Rânca

Ponta s-a declarat mulţumit că a parcurs toate turele, mai ales că şi-a lovit uşor maşina chiar la ultimul start.

Vicepreşedintele PSD a declarat că s-a răsucit cu maşina de trei ori pe şosea, dar nu s-a izbit foarte tare de parapetul de pe margine, autoturismul fiind avariat în zona din spate, unde bara de protecţie era uşor crăpată.

La finalul cursei, Daciana Sârbu s-a declarat încântată că Victor Ponta a încheiat toate turele din competiţie, spre deosebire de alţi concurenţi care au abandonat cursa pe parcurs.

Europarlamentarul a declarat că se gândeşte şi ea la un hobby care să îi mai scadă adrenalina.

Victor Ponta a precizat şi el că la volan s-a simţit mai bine ca în politică, acesta fiind dispus să uite pentru scurt timp de moţiunea de cenzură pe care PSD trebuie să o prezinte luni.

"Dă-o-ncolo de moţiune, ziua asta a fost aşa de minunată pentru mine că nu merită să mă gândesc la ea deocamdată. Am suficient timp pentru aşa ceva, dar aşa cum am scos la capăt cursa asta de pe munte, sper să ducem şi moţiunea până la capăt în Parlament", a menţionat Ponta.

Vicepreşedintele PSD va concura din nou duminică la Rânca, într-o nouă ediţie a campionatului României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici