Ponta: Plec în concediu la mare pentru zece zile, în august, posibil în străinătate

Premierul Victor Ponta afirmă că va pleca în concediu în perioada 1-10 august, la mare, probabil într-o staţiune din afara ţării, explicând că, dacă şi-ar petrece vacanţa în România, ar sta mai mult cu miniştrii şi colegii de partid decât cu copiii săi.

525 afișări
Imaginea articolului Ponta: Plec în concediu la mare pentru zece zile, în august, posibil în străinătate

Victor Ponta (Imagine: Razvan Chirita/ Mediafax Foto)

"Trebuie să plec. De pe 1 pe 10 august. Anul trecut nu am avut concediu, am avut suspendări sau diverse alte lucruri, deci o să plec zece zile undeva la mare", a spus Ponta la RTV.

Întrebat dacă va pleca într-o staţiune din România sau va opta pentru o altă ţară, premierul a susţinut că încă nu s-a hotărât, dar a arătat că, dacă va rămâne în România, va sta tot cu miniştrii şi colegii de partid, în loc să îşi petreacă timpul cu copiii săi.

"Aşa că s-ar putea să plec şi din ţară", a conchis Ponta.

La ultima şedinţă de guvern, premierul Victor Ponta le-a cerut miniştrilor care pleacă în vacanţă odată cu el, în perioada 1-15 august, să desemneze secretari de stat care să coordoneze activitatea în absenţa lor, el anunţând totodată că la conducerea Guvernului se va afla în permanenţă unul dintre vicepremieri.

El a precizat că, după 15 august, Guvernul va relua activitatea normală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici