Postul Acasă lansează, pe 6 aprilie, campania "Tu dai preţ vieţii tale"

Postul tv Acasă, prin emisiunea "Poveştiri Adevărate", lansează, pe 6 aprilie, o campanie numită "Tu dai preţ vieţii tale", în care se vorbeşte direct şi deschis despre chirurgia estetică şi valorile societăţii moderne, informează un comunicat.

12 afișări

Campania "Tu dai preţ vieţii tale" va fi difuzată începând din 6 aprilie, în fiecare luni, şi va fi prezentată de Ioana Maria Moldovan. Această campanie vorbeşte deschis despre deciziile pe care foarte multe tinere le iau în viaţă pentru a-şi câştiga frumuseţea şi fericirea, despre alegerile de a a apela la chirurgia estetică şi urmările acestor intervenţii.

Ioana Maria Moldovan va prezenta poveştile celor care trec prin încercări dramatice pentru a-şi atinge scopul, acela de a deveni vedete sau de a-şi asigura o viaţă mai bună la braţul unui bărbat cu un statut financiar foarte bun.

"Tu dai preţ vieţii tale" va pune sub lumina reflectoarelor decizii care pot schimba vieţi, va dezbate subiecte dure şi va vorbi despre opţiuni. Cele mai dramatice părţi ale poveştilor de viaţă vor fi difuzate şi în cadrul emisiunii "Poveştiri de noapte", prezentată de Cabral şi Mircea Solcanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici