POVESTE EMOŢIONANTĂ: Fiona, căţeluşa oarbă salvată de la moarte din pubelele de gunoi - VIDEO

Un căţel orb a fost salvat de la o viaţă trăită în mizerie de doi soţi, momentele cele mai importante fiind surprinse într-un videoclip emoţionant.

1247 afișări
Imaginea articolului POVESTE EMOŢIONANTĂ: Fiona, căţeluşa oarbă salvată de la moarte din pubelele de gunoi - VIDEO

POVESTE EMOŢIONANTĂ: Fiona, căţeluşa oarbă salvată de la moarte din pubelele de gunoi

Căţeluşa Fiona a fost găsită lângă pubele de gunoi, era oarbă, speriată şi plină de purici, dar după câteva zile i-a fost redată parţial vederea la un ochi şi a devenit animalul de companie al unei familii, scrie dailymail.co.uk.

Căţelul a fost atât de speriat când şi-a întâlnit salvatorii încât a urinat de frică. Pe drumul spre casă, cuplul a hotărât să-i pună numele Fiona.

Au început să o cureţe de purici şi au mărturisit că era cel mai grav caz pe care îl întâlniseră până atunci, ei salvând de-a lungul timpului mai mulţi câini.

Veterinarul le-a spus că Fiona este complet oarbă, dar că i-ar putea reda parţial vederea la un ochi, lucru care s-a şi întâmplat.

Fiona apare în videoclip cu o bucurie incredibilă când poate vedea din nou, dând din coadă continuu.

Căţelul a fost adoptat apoi de Chris şi Michele Gentry, care acum o consideră pe Fiona ca parte a familiei lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici