Cel mai drăgălaş animal din lume? Cum creşte un pui de panda - VIDEO

Un pui de panda a fost filmat de îngrijitorii săi şi stârneşte zâmbete prin drăgălăşenia sa.

901 afișări
Imaginea articolului Cel mai drăgălaş animal din lume? Cum creşte un pui de panda - VIDEO

Cel mai drăgălaş animal din lume? Cum creşte un pui de panda

Născut în septembrie anul trecut, puiul de panda de la Grădina Zoologică Chongqing din China creşte cu rapiditate şi curând îşi va face prima apariţie în public, scrie dailymail.co.uk.

"Ursul creşte aşa cum ar trebui şi în prezent cântăreşte 7 kilograme. Câteodată o imită pe mama lui, ceea ce este foarte simpatic", a declarat îngrijitorul Hu Youlin.

Conform îngrijitorului, puiul este monitorizat 24 de ore pe zi pentru siguranţa sa.

"Se află în grija mamei sale şi este hrănit la fiecare câteva ore, de patru sau cinci ori pe zi. Câteodată, după ce mama lui adoarme, puiul se hrăneşte singur", a spus îngrijitorul.

Grădina Zoologică Chongqing a fost construită în 1955 şi găzduieşte peste 6000 de animale din 230 de specii. Grădina Chongqing este baza de împerechere pentru ursul panda uriaş, aflat pe lista speciilor pe cale de dispariţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici