Cei mai drăgălaşi pui de animal? Mii de oameni au venit să îi vadă - VIDEO

Îngrijitorii de la Baza de împerechere a urşilor Panda uriaşi Chengdu din China au prezentat vizitatorilor 12 pui născuţi în acest an.

7599 afișări
Imaginea articolului Cei mai drăgălaşi pui de animal? Mii de oameni au venit să îi vadă - VIDEO

Cei mai drăgălaşi pui de animal?

Mii de oameni au venit la prezentarea oficială a puilor de panda, informează CNN.

Ursuleţii, care au stat într-o cameră specială cu geamuri pentru a putea fi văzuţi de vizitatori, apar în imagini dormind unul într-altul.

Baza de împerechere şi cercetare a urşilor Panda uriaşi Chengdu este o organizaţie non-profit care se ocupă de cercetarea vieţii sălbatice, împerecherea în captivitate şi turismul educaţional. Baza a fost fondată în 1987, cu şase urşi panda uriaşi salvaţi din sălbăticie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici