Povestea de ”noapte bună”, spusă de ”Pijamelele deştepte” - Cum arată viitorul orei de culcare pentru copii

Ca şi cum copiii nu petrec destul timp conectaţi la tehnologie, acum şi pijamalele lor fac parte din ea. ”Pijamalele deştepte” pot spune o poveste de culcare atunci când sunt scanate cu un smartphone sau cu o tabletă.

527 afișări
Imaginea articolului Povestea de ”noapte bună”, spusă de ”Pijamelele deştepte” - Cum arată viitorul orei de culcare pentru copii

Povestea de ”noapte bună”, spusă de ”Pijamelele deştepte” - Cum arată viitorul orei de culcare pentru copii

Atunci când sunt scanate, pijamalele deştepte pot reda 47 de poveşti, printre care Mica Sirena sau Mama Gâscă, informează Daily Mail.

Poveştile sunt audio, dar pot fi şi citite pe tabletă sau smartphone.

Deloc surprinzător, această invenţie americană a supărat mai multe grupuri de părinţi.

Printre cei care s-au arătat deranjaţi a existat şi comentariul: ”Ce urmează, să ne înveţe copiii cum să facă la oliţă? Citeşte copiilor tău şi crează amintiri care să dureze o viaţă”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici