Povestire emoţionantă: Cum l-a determinat Robin Williams pe Christopher Reeve să aleagă viaţa

Talentul actoricesc al lui Robin Williams a reuşit să sensibilizeze foarte mulţi oameni. După tragica sa dispariţie, mediile de socializare au fost inundate de omagii aduse geniului său comic, dar şi căldurii umane pe care o emana.

22372 afișări
Imaginea articolului Povestire emoţionantă: Cum l-a determinat Robin Williams pe Christopher Reeve să aleagă viaţa

Christopher Reeve (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Surprinzător, una din cele mai frumoase povestiri despre Williams nu are legătură cu activitatea sa sub lumina reflectoarelor şi arată ce fel de om era cu adevărat în spatele scenei, aminteşte businessinsider.

În 1995, actorul Christopher Reeve i-a spus Barbarei Walters că “îşi doreşte să moară” după ce a rămas paralizat în urma unui accident de călărie. Soţia lui Reeve chiar i-a spus că dacă doreşte să meargă mai departe în acest sens, vor “găsi o soluţie pentru a face asta”. Dar a adăugat: “Eşti acelaşi, în continuare. Şi noi te iubim.”

Mai târziu, după plecarea ei, Reeve stătea întins pe patul de spital, cufundat în gânduri negre.

Dintr-o dată, un doctor a dat buzna în camera sa strigâd: “Întoarce-te!”. “Cum?”, a răspuns surprins Reeve care ştia că, paralizat fiind, nu poate face aşa ceva. Dar doctorul a insistat: “Întoarce-te!”

Reeve era pe punctul de a chema o asistentă în momentul în care a realizat că nu era vorba despre un doctor ci despre Robin Williams, vechiul său prieten.

Atunci Reeve a izbucnit în râs. Mai târziu i-a povestit lui Walters: “Am realizat în acea clipă că dacă pot râde, voi putea supravieţui”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici