Premieră în România: Cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, organizată la Mamaia

Roger Sanchez, Adventure Club, Ernesto Ferreyra şi DJs from Mars vor participa la Life in Color, cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, care va fi organizată în premieră în România pe 12 iulie, pe plaja Loft din Mamaia, informează organizatorii evenimentului, Events.

190 afișări
Imaginea articolului Premieră în România: Cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, organizată la Mamaia

Premieră în România: Cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, organizată la Mamaia (Imagine: Răzvan Chiriţă/Arhiva Mediafax Foto)

În deschiderea petrecerii vor mixa GreeG şi Onuc.

Culori fosforescente, tunuri cu vopsea - pe bază de apă, care nu afectează îmbrăcămintea şi pielea -, lasere spectaculoase, artificii, o producţie impresionantă de talia Sensation sunt ingredientele turneului Unleash.

Deţinător al mai multor premii Grammy, producătorul şi DJ-ul Roger Sanchez este unul dintre cele mai cunoscute nume din industria muzicii house. Supranumit "DJ-ul DJ-ilor", dar şi "producătorul producătorilor", Sanchez crede în puterea eliberatoare a muzicii sale asupra celor care o ascultă, atât fizic, cât şi mental. Este născut din părinţi dominicani, în Queens, New York, iar adolescenţa i-a fost impregnată de seva influenţelor muzicale ale oraşului natal, a căror diversitate (de la salsa, blues, soul la disco, rock şi hip-hop) i-a motivat, mai târziu, căutarea constantă de a redefini limitele muzicii house. Sanchez are numeroase hituri în clasamentele europene şi mondiale, atât muzică proprie, cât şi remixuri create pentru superstaruri, precum Kylie Minogue, Daft Punk, Madonna, The Police, No Doubt şi Maroon 5.

"Release Yourself", emisiunea sa radio săptămânală, are 15 milioane de ascultători în întreaga lume, on air şi online. Un podcast bisăptămânal, extras din show-ul radio, este, de asemenea, distribuit la nivel internaţional, iar, în 2007, a câştigat primul premiu pentru podcast din istorie, la International Dance Awards (IDMA). Ca fondator al Stealth Records, Roger a pus bazele unuia dintre cele mai cutezătoare branduri de pe scena muzicii house, sprijinind noi talente şi lansând hituri. Sanchez mai produce o serie de compilaţii "Release Yourself", apreciate pentru amestecul exploziv de deep house, latino, sunete tribale şi electro-tech. Propriile sale petreceri "Release Yourself" sunt nopţi fierbinţi renumite pentru seturile explozive.

Unul dintre cele mai în vogă nume din muzica electronică a momentului, duoul Adventure Club (Christian Srigley şi Leighton James) a fost o sursă neobosită de remixuri răsunătoare, refrene şi beat-uri estivale molipsitoare, mixuri contagioase şi show-uri live explozive din momentul în care şi-a început călătoria muzicală, în 2010. EP-ului de debut, "Calling All Heroes" (BMG), a ajuns pe primul loc în topul iTunes Dance Album în SUA şi Canada. Adventure Club mixează dubstep cu voci delicate şi melodii surprinzător de optimiste, creând un sound unic şi profund personal. Unul dintre remixurile lor preferate, "Gold", realizat pentru artista Yuna, a putut fi auzit în deschiderea filmului festivalului Ultra Music din 2013. În 2011, au înregistrat videoclipul oficial pentru remixul "Everything to Me - Lips", care a adunat peste 2 milioane de vizualizări pe canalul Youtube de dubstep al UFK. Capitalizând imaginea pe care au adoptat-o la filmări, cei de la Adventure Club şi-au păstrat culorile şi look-ul de supereroi de atunci încoace, denumindu-şi mixurile, dar şi turneul naţional "Superheroes Anonymous". Cei doi au apărut la Lollapalooza, Electric Daisy Carnival, Ultra Music Festival şi Zoo Electric şi au traversat Statele Unite ale Americii cu mai multe turnee.

Născut în Argentina, Ernesto Ferreyra călătoreşte prin lume în căutarea "iluminării" muzicale. Din Mexic la Montreal şi Berlin, cel mai nou membru al echipei Cadenza dovedeşte că ritmul nu cunoaşte graniţe. Zarurile au fost aruncate devreme, când Ernesto a început să colecţioneze înregistrări cu Depeche Mode, Jean Michael Jarre şi Pink Floyd, care l-au condus la muzica house, la momentul respectiv o subcultură puţin cunoscută în Argentina. La vârsta de 13 ani, deja un fanatic precoce al muzicii, a obţinut un post de DJ la radioul din oraşul său natal, Córdoba, la 14 ani mixa muzică în cluburile pentru minori şi, până la vârsta de 16 ani, a ajuns DJ cu drepturi depline în cluburile adevărate. Atras de cultura creativă şi vibrantă a Montrealului, nucleul muzicii electronice canadiene, s-a mutat acolo, iar cariera sa de de producător a început să se contureze. Ernesto îşi defineşte sound-ul drept un amestec de groove latin cu minimalism nordic. Înregistrările sale reflectă însă o curiozitate fără margini pentru viaţă, emoţie şi senzaţie. Mixurile lui Ernesto apar la MUTEK, Cadenza, Musique Risquée, Cyosure şi Crosstown Rebels. Pune muzică în unele din cele mai bune cluburi din lume, Watergate din Berlin şi Panoramabar, Yellow in Tokyo, Spazio 900 în Roma şi - în vara anului 2010 - Pacha, Ibiza.

DJs From Mars aduc atitudinea mashup în electrohouse. DJ-ii încep să remixeze hituri pop în 2004, doar pentru pura lor distracţie. În doi ani ajung însă unul dintre cele mai mari nume de pe scena mashup. Videoclipurile lor au peste 20 de milioane de vizualizări pe Youtube. Intră astfel repede în atenţia caselor de producţie din întreaga lume şi încep să remixeze pentru nume precum Sean Paul, Pitbull, Sophie Ellis Bextor, Ciara, Coolio şi Ennio Morricone. Din SUA încep să lucreze cu Jason Nevins, colaborare care le aduce şi o rezidenţă lunară la Las Vegas, la Hard Rock Hotel, cu At Large Ent. Melodiile lor figurează în playlistul unor DJ-i de top, precum David Guetta, Chuckie, Carl Cox şi Bob Sinclair. Între timp au început turnee în toată lumea. Anul 2013 le-a adus poziţia numărul 95 în DJMag Top 100.

GreeG şi Onuc activează pe scena românească de o lungă perioadă de timp. Sunt gazdele emisiunii "Alarma ProFM", au mixat la Sensation şi au făcut să danseze mii de oameni în deschiderea mega show-ului SHM de la Bucureşti.

Până pe 15 mai, biletele pentru petrecerea Life in Color sunt disponibile la preţul promoţional de 80 de lei. Începând cu data de 16 mai şi până în ziua dinaintea concertului, biletele costă 100 lei. Pe 12 iulie, la intrare, biletele vor fi disponibile la preţul de 130 lei. Biletele VIP nu fac obiectul promoţiei şi sunt disponibile la preţul de 500 de lei. Biletele pot fi cumpărate online, de pe www.eventim.ro, şi din reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti).

Life in Color, cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, a început în 2006, în campusurile universitare din Florida. De atunci, a luat cu asalt SUA, poziţionându-se ca un eveniment unic, la care sute de mii de oameni au asistat şi care îmbină muzica, arta, dansul şi culoarea.

Fondat de Committee Entertainment, Life in Color înseamnă conexiune - prin muzică, pasiune şi mai ales culoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici