Premierul Emil Boc a trimis familiei Mădălinei Manole un mesaj de condoleanţe

Premierul Emil Boc a trimis familiei Mădălinei Manole un mesaj de condoleanţe însoţit de o coroană de flori depusă, vineri după-amiază, în holul Casei de Cultură Sindicatelor din Ploieşti de purtătorul de cuvânt al Prefecturii Prahova, Mihai Condrescu.

36 afișări
Imaginea articolului Premierul Emil Boc a trimis familiei Mădălinei Manole un mesaj de condoleanţe

Premierul Emil Boc a trimis familiei Mădălinei Manole un mesaj de condoleanţe (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Reprezentantul Prefecturii Prahova a depus în holul Casei de Cultură a Sindicatelor, unde se află trupul neînsufleţit al Mădălinei Manole, o coroană de flori cu mesajul "Regrete eterne, Guvernul României", totodată, Mihai Condrescu înmânând tatălui artistei un mesaj de condoleanţe din partea premierului Emil Boc.

"Îmi exprim mâhnirea în faţa acestei drame care ne-a tulburat profund pe mulţi dintre noi şi care lasă atâta tristeţe în urmă. E greu de găsit cuvinte de mângâiere pentru cei care au iubit-o şi pentru care pierderea este mult mai grea decât pentru cei care i-am fost spectatori Mădălinei Manole", se arată în mesajul semnat de Emil Boc şi înmânat tatălui cântăreţei.

De asemenea, reprezentanţi ai Consiliului Local Ploieşti au depus o coroană de flori la sicriul artistei.

Mii de oameni continuă să aducă un ultim omagiu cântăreţei al cărui sicriu a fost depus, vineri dimineaţă, în holul Casei de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti.

Printre cei prezenţi la Ploieşti se numără şi colegi de breaslă ai artistei, precum George Nicolescu, Maria Dragomiroiu şi Nico.

La faţa locului, se află rudele cântăreţei, soţul Mădălinei Manole, Petru Mircea, dar şi mama şi tatăl acesteia.

De la ora 16.00, va fi oficiată o slujbă specială în exteriorul bisericii, după care artista va fi înmormântată, în jurul orei 17.00, în Cimitirul Bolovani din municipiul Ploieşti.

Mădălina Manole s-a sinucis miercuri dimineaţă, medicii-legişti ai Institutului Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici" stabilind că a băut peste 300 de mililitri de furadan, un pesticid extrem de toxic.

Mădălina Manole s-a sinucis în ziua în care împlinea 43 de ani, ea fiind căsătorită şi având un băieţel de un an şi-o lună.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici