Preşedintele Băsescu şi familia sa s-au întâlnit cu Elena Udrea la o terasă din Neptun

Preşedintele Traian Băsescu, împreună cu soţia sa şi cu fiica cea mare, Ioana, au fost, sâmbătă seară, la o terasă din staţiunea Neptun, unde s-a aflat şi ministrul Turismului Elena Udrea.

23 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Băsescu şi familia sa s-au întâlnit cu Elena Udrea la o terasă din Neptun

Preşedintele Băsescu şi familia sa s-au întâlnit cu Elena Udrea la o terasă din Neptun (Imagine: Mediafax Foto)

"Fiind prezentă pe litoral la două evenimente, am mers ieri seară (n.r. - sâmbătă) la una din locaţiile din Neptun preferate de turişti, loc unde m-am întâlnit şi cu familia preşedintelui Traian Băsescu", a declarat Udrea, duminică, pentru MEDIAFAX.

Ea a relatat că, la sosirea sa, preşedintele Traian Băsescu şi familia acestuia erau deja la terasa respectivă, despre care a spus că "era plină de turişti". De asemenea, a precizat că erau prezenţi mai mulţi politicieni, pe care însă nu i-a nominalizat.

Potrivit Elenei Udrea, ea a mai rămas la terasă după plecarea familiei Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici