Primarul Radu Mazăre va conduce un car alegoric la Carnavalul din Sao Paolo

Radu Mazăre a anunţat în această seară că va medita după o noapte de nesomn, în timp ce stă cocoţat pe un car alegoric la Cranavalul din Sao Paolo, dacă va candida la funcţia de preşedinte al PSD, informează "Gândul".

93 afișări
Imaginea articolului Primarul Radu Mazăre va conduce un car alegoric la Carnavalul din Sao Paolo

Primarul Radu Mazăre va conduce un car alegoric la Carnavalul din Sao Paolo (Imagine: Ştefan Ciocan/Mediafax Foto)

"O să mă gândesc la cinci dimineaţa, când o să fiu pe carul alegoric, dacă merită să renunţ la carnaval pentru şefia partidului", a declarat Radu Mazăre. Primarul Constanţei este un profesionist al dansurilor şi înamorat de stilul de viaţă brazilian, mai multe filmuleţe arătându-l pe acesta în timp ce-şi tremură şoldurile mai vioi decât multe dansatoare de samba de la carnaval.

Citeşte mai multe despre preocupările artistice ale primarului Constanţei pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici