Primi paşi din viaţa unui pui de elefant, în ritm de dans. Iată cât de haios e!

  • Un pui de elefant a păşit în această lume în ritm de dans
  • Elefănţelul a fost filmat în timp ce încerca să-şi dea seama cum să umble
  • Filmuleţul haios a devenit viral pe Twitter
4327 afișări
Imaginea articolului Primi paşi din viaţa unui pui de elefant, în ritm de dans. Iată cât de haios e!

Primi paşi din viaţa unui pui de elefant, în ritm de dans. Iată cât de haios e!

Primele momente de viaţă sunt întotdeauna de neuitat. În cazul animăluţelor, pot fi cele mai amuzante clipe. Un pui de elefant a devenit celebru din prima zi de viaţă.

La doar 20 de minute de la naştere, elefănţelul a fost filmat în timp ce încerca să umble, iar primii lui paşi parcă sunt în ritm de dans.

Filmuleţul haios a devenit viral pe Twitter şi are peste 11 mii de vizualizări. Tu l-ai văzut?

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
elefant,
pui

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici