PRINCE surprinde din nou. Artistul a adoptat o nouă coafură - FOTO şi VIDEO

Apariţiile lui Prince în public sunt rare, dar atunci când artistul decide să vină la o emisiune televizată, toată lumea este interesată ce are de spus acesta. El a particat la "The View" şi şi-a surprins fanii cu o nouă coafură.

797 afișări
Imaginea articolului PRINCE surprinde din nou. Artistul a adoptat o nouă coafură - FOTO şi VIDEO

PRINCE surpinde din nou. Artistul a adoptat o nouă coafură - FOTO şi VIDEO

Nu este unul dintre cântăreţii care folosesc Facebook sau Twitter şi nici nu are de gând să apeleze prea curând la aceste instrumente pentru cariera lui.

La emisiunile de televiziune participă rar. Acum, a apărut la The View pentru a-şi promova proiectul "Reconstrucţia visului".

Chiar dacă nu a vorbit mult, Prince tot şi-a surprins fanii, de data asta cu noua lui coafură afro.

Tot în emisiune, Prince a mărturisit că Bruce Springsteen a fost o sursă de inspiraţie pentru el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici