Imaginile care au impresionat o lume întreagă: Cel mai frumos cuplu pe ringul de dans - VIDEO

Un cuplu a reuşit să impresioneze o lume întreagă, după ce a fost filmat în timp ce dansa la o petrecere. Taylor Morris, un tânar de 23 de ani, şi iubita lui, Danielle, predau lumii întregi o lecţie înduioşătoare de curaj şi iubire.

24664 afișări
Imaginea articolului Imaginile care au impresionat o lume întreagă: Cel mai frumos cuplu pe ringul de dans - VIDEO

Imagini impresionante cu un fost soldat american cu dizabilităţi şi partenera sa pe ringul de dans (Imagine: captură video)

După ce a trecut peste numeroase provocări cauzate de explozia în care şi-a pierdut ambele braţe şi picioarele, Taylor Morris demonstrează că mentalitatea de luptător te poate ajuta să treci peste orice obstacol în viaţă.           

La prima vedere cuplul Taylor Morris - Danielle Kelly pare a fi o pereche obişnuită de tineri, însă la o privire mai atentă se poate observa că Taylor este însemnat pe viaţă cu trei proteze, două dintre acestea pentru picioare iar una pentru mâna dreaptă, scrie Daily Mail în ediţia electronică. 

Cei doi au reuşit să impresioneze o lume întreagă după ce au fost filmaţi în timp ce dansau la o petrecere. Fostul soldat american a demonstrat că niciun obstacol nu poate să îl doboare. 

Taylor Morris, în vârstă de 23 de ani, este considerat un adevărat erou în Statele Unite ale Americii. Pe 3 mai 2012, Taylor Morris şi-a pierdut ambele braţe şi picioarele după ce a călcat pe o bombă artizanală într-o misiune în Afganistan.

Recuperarea lui Taylor după accidentul suferit a fost uimitor de rapidă, iar moralul fostului soldat american a contat extrem de mult în acest proces. Bineînţeles că paşii importanţi spre recuperare au fost efectuaţi şi cu ajutorul sprijinului primit din partea familiei sale. 

"Nimic nu se poate compara cu petrecerea timpului liber alături de familie şi preteni. Am fost foarte fericiţi pentru că am putut să petrecem mult timp împreună cu familiile noastre. La petrecerea nunţii la care am participat au fost prezenţi aproape toţi prietenii noştri din liceu şi ne-am simţit foarte bine. Am trăit o experienţă foarte specială fiind din nou în braţele lui Taylor după perioada de spitalizare a lui. Avem din nou asigurarea că vom putea duce o viaţă fericită împreună, aşa cum visam de mult timp", a declarat Danielle pentru sursa citată. 

Apariţia lui Taylor în filmul din timpul petrecerii confirmă încă o dată evoluţia pe care fostul militar american a reuşit să o aibă după accidentul suferit în Afganistan.

Într-o postare pe blogul său personal Taylor spunea că "A fost foarte greu să trec peste acele momente, dar Danielle a fost acolo alături de mine pentru a mă ajuta. Dacă aş mai fi avut ambele mâini, aş fi decorat-o cu cele mai înalte distincţii militare posibile".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici