Principesele Margareta şi Maria, în vizită la Regele Mihai, în Elveţia, înainte de aniversarea acestuia - FOTO

Principesa Moştenitoare Margareta şi Principesa Maria se află într-o vizită privată, în Elveţia, pentru a petrece câteva zile alături de părinţii lor, cu câteva săptămâni înainte ca Regele Mihai să împlinească vârsta de 94 de ani, informează Familia Regală a României.

1274 afișări
Imaginea articolului Principesele Margareta şi Maria, în vizită la Regele Mihai, în Elveţia, înainte de aniversarea acestuia - FOTO

Principesele Margareta şi Maria, în vizită la Regele Mihai, în Elveţia, înainte de aniversarea acestuia (Imagine: familiaregala.ro)

Principesa Moştenitoare Margareta şi una dintre surorile sale, Principesa Maria, cea mai tânără dintre cele cinci fiice ale Regelui Mihai şi ale Reginei Ana, se află în aceste zile alături de părinţii lor, în Elveţia.

Acestea petrec "câteva momente private, în liniştea căminului", cu părinţii lor, se spune într-un comunicat publicat pe site-ul şi pe blogul oficial al Familiei Regale.

Comunicatul este însoţit de mai multe fotografii ale celor două principese alături de Regele Mihai.

Potrivit comunicatului, acestea sunt cele mai recente imagini cu Regele Mihai şi au fost realizate pe 29 septembrie, cu doar câteva săptămâni înainte ca acesta să împlinească, pe 25 octombrie, vârsta de 94 de ani.

Principesa Maria, cea mai tânără dintre cele cinci fiice ale Regelui Mihai şi ale Reginei Ana, s-a mutat definitiv în România, începând din luna ianuarie a acestui an, şi a preluat o parte dintre însărcinările Casei Regale, alături de Principesa Moştenitoare Margareta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici